Information gällande portouppdatering

Viktig information gällande Er frankeringsmaskin!
Postens rekommendation är att alltid ha den senaste portoprogramvaran i frankeringsmaskinen. Posten kommer per den 1 januari 2017 att genomföra en omfattande portoförändring. De nya prislistorna kan du hitta här.
Beroende på vad ni har för typ av frankeringsmaskin samt om ni har portoförsäkring eller ej så kommer förfarandet att uppdatera se lite olika ut.

Om ni inte vill ha 2017 års porto samt har missat att avbeställa detta enligt instruktioner nedan, så går det bra att returnera det svarskuvertet som portopromen har levererats i (obrutet). När vi får detta tillbaks så krediterar vi denna.

För er med Portoförsäkring och modell:

IS280/IS350/IS420/IS440/IS480

Ni kommer att bli kontaktade via brev (ladda ner) med följande information.

Då ni har tecknat en så kallad portoförsäkring med oss, innebär det att ni får denna uppdatering per automatik. Ni kommer att erhålla ett mejl med instruktion hur ni laddar ner portouppdateringen i er frankeringsmaskin senast vecka 51. Mejlet skickas till den e-postadress ni uppgivit när ni köpte er frankeringsmaskin. Laddar ni ner den nya portouppdateringen innan 1 januari så aktiveras den med automatik fr.o.m. årsskiftet.

 IJ25OLS/IJ25/IJ35/IJ45/IJ65/IJ75/IJ85

Ni kommer att bli kontaktade via brev (ladda ner) med följande information.

Då ni har tecknat en så kallad portoförsäkring med oss, innebär det att ni får denna uppdatering med automatik. Ni kommer att erhålla ett Smartcard eller extern portoprom med instruktion om hur ni laddar ner portouppdateringen i er frankeringsmaskin senast vecka 51.

För er utan Portoförsäkring och modell:

IJ25OLS/IS280/IS350/IS420/IS440/IS480

Ni kommer att bli kontaktade via brev (ladda ner) med följande information.

I enlighet med föregående år vill vi hjälpa er och säkerställa att ni har rätt portotabell redan från den 1 januari. Därför kommer vi per automatik skicka ut det nya portoprogrammet för 2017 till er.

Om ni inte vill ha Postens nya portotabell ber vi er att logga in på vår hemsida och avbeställa årets uppdatering.

Sista datum för avbeställning är den 5/12 2016.

För att avbeställa:

-      Gå in på www.neopost.se/avbestall

-      Logga in med ert licensnummer

5XXXXX

-      Välj avbeställ om ni inte vill ha 2017 års portouppdatering.

IJ25/IJ35/IJ45/IJ65/IJ75/IJ85

Ni kommer bli kontaktade via brev (ladda ner) med ett erbjudande på en ny frankeringsmaskin där det nya portoprogrammet är inkluderat. Om ni inte är intresserade av detta kommer vi att ringa upp er och fråga om ni vill ha årets portouppdatering eller ej.

Om det mot förmodan skulle uppstå några oklarheter eller om ni har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret till höger eller på telefonnummer 08-445 97 80