Om Neopost

Neopost Sverige AB är ett företag i den franska börsnoterade koncernen Neopost Group SA med över 5.900 anställda, kontor i 29 länder och en omsättning på 1 miljard euro.

Företaget är idag redan ledande i Europa inom post- och dokumenthantering. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att få en effektivare verksamhet med hjälp av innovativa lösningar.

Neopost Sverige AB har drygt 70 anställda och en omsättning på cirka 180 miljoner svenska kronor. Huvudkontoret ligger i Solna och företaget har även försäljningskontor i Göteborg, Malmö och Västerås.

Det blir allt viktigare att kommunicera budskapet på rätt sätt och att ha en effektiv funktion som supportar verksamheten. Det är här Neopost och våra återförsäljare kommer in i bilden med lösningar som underlättar för dig.

Neopost Sverige är i dag en leverantör med de mest moderna och uppdaterade lösningarna inom kommunikations-, administrations-, post- och dokumenthantering. Vi inriktar oss på framtidens lösningar och teknologi.

Vi underlättar era investeringar genom våra finansieringsupplägg och vår supportorganisation är alltid redo att hjälpa till när det behövs.

Kvalitet och personlig service står i fokus hos Neopost Sverige AB.