June 1st, 2017

Account Manager Neopost Digital

Neopost, a key player in the mailroom equipment market.
The group offers the most advanced solutions for mailing systems, folders, inserters and addressing, as well as traceability for letters and parcels. Neopost also offers a broad range of services, including consulting, maintenance, financing solutions and online services. The group's objective is to provide its customers with solutions for both incoming and outgoing mail that offer high added value. Neopost continues to anticipate the needs of postal authorities and customers in a fast-changing postal sector by developing new services and offering technological innovations.

1 billion euro’s in sales
With products and services marketed in 90 countries and subsidiaries in 29 countries. Neopost is Number 1in Europe and number 2 in the world in mailroom solutions. Neopost consists of 5 900 employees around the world, 1200 sales representatives and 300 R&D engineers.

Neopost Sverige AB
Neopost Sverige AB är ett företag i den franska börsnoterade koncernen. Neopost Sverige har 55 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna men vi har även kontor i Göteborg och Malmö.

Account Manager Neopost Digital
Vill du vara en del av ett företag som har framtidens digitala lösningar inom kundkommunikation och postala processer?

Vi erbjuder en spännande tjänst inom Neoposts digitala satsning, där du som Account Manager kommer att erbjuda våra digitala tjänster till våra befintliga och nya kunder. Som Account Manager bygger du starka affärsrelationer på beslutsfattarnivå.

Våra kunder verkar i ett brett spektrum av olika branscher men det dem alla har gemensamt är att dem vill kommunicera med sina kunder på ett smidigt och effektivt sätt. Neopost hjälper våra kunder med detta genom att erbjuda våra digitala lösningar inom bland annat kundkommunikation och e-fakturalösningar.

Du är en vinnare och trivs att arbeta med försäljning i en föränderlig värld. Du har intresse för nya tjänster och kan arbeta självständigt med hög engagemang- & aktivitetsnivå. Du hanterar hela säljprocessen från start till slut där du bokar möten med kunder, genomför kundbesök, gör behovsanalyser, skickar offerter och följer upp tätt tills affärerna är i hamn.

Ansvarsområden:

  • Identifiera nya affärsmöjligheter hos såväl befintliga som nya kunder
  • Självständigt arbete och ansvara för att utveckla försäljningen hos en definierad kundportfölj samt prospektering av nya kunder genom personliga möten  
  • Uppnå egen säljbudget där du mäts på antal affärer och omsättning
  • Kommunicera med kundsupport och andra försäljningskanaler och därmed utbyta relevant information om produkter, tjänster och kundernas behov
  • Samarbeta med våra övriga säljteam och våra produktspecialister
  • Arbeta med service-och finansieringslösningar
  • Säkerställa kundnöjdhet genom att i god tid svara på alla kundförfrågningar så att kunderna tycker att det är lätt att göra affärer med Neopost


Personlig profil:
Det här är en stor möjlighet för dig som idag arbetar inom försäljning av digitala lösningar och har skapat goda säljresultat. Du önskar nu att fortsätta din säljkarriär i en ny och spännande verksamhet där du med ditt starka driv och din önskan om att vinna kommer att ha framgång.

Som person är du självdrivande och självmotiverande samt bra på att bygga relationer och att göra goda affärer. Du är trovärdig och ärlig i din framtoning mot kunder och kollegor. Du är en teamspelare och vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund, gärna inom lagsport men det är minst lika viktigt att du kan arbeta självständigt. Ett plus är om du redan idag har erfarenhet av försäljning av CRM eller andra digitala tjänster. Det viktiga är dock att du har viljan och ambitionen att utvecklas och lära dig nya produkter.

Det är viktigt att du arbetar strukturerat och är effektiv i ditt säljarbete. Du är van vid att upprätthålla din egen säljplanering, att ha många kundkontakter samt van vid att hantera olika längd på säljcyklerna. En hög aktivitetsnivå är helt avgörande och det ska därför vara naturligt för dig att ha en hektisk vardag. Svenska i både tal och skrift är ett krav samt att du innehar B-körkort.
Vi erbjuder:
Du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas i en framgångsrik verksamhet där du får inflytande på din egen lön och personliga framgång. Hos Neopost sätter vi ett stort värde på att utföra vårt arbete professionellt och vi bemöter våra kunder med en bra service och support. Du blir en del av ett kompetent team och vi kommer att sörja för att du får en grundlig introduktion och upplärning så att du kan utföra ditt arbete på ett för alla tillfredställande sätt.

Du kommer vara baserad i våra fina lokaler i Solna.

Vi förväntar oss att du motiveras av att uppnå resultat och vi erbjuder därför en bra lön som består av en fast del samt en provisionsdel. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig pensionsplan, förmåner och roliga aktiviteter för alla anställda. Tjänstebil, dator och telefon ingår i tjänsten.

Neopost HR strategi är att uppfattas som en utmärkt arbetsgivare. Vi har olika incitament och initiativ för detta.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Jonas Elmqvist Sales Manager: +46 70 772 27 74 / j.elmqvist@neopost.se

Nicklas Lövqvist CSS Digital Sales Manager +46 70 733 33 56 / n.lovqvist@neopost.se

Hjalmar Frisell Rekryteringsansvarig: +46 70 991 96 90 / h.friselleopost.se  

Vänligen skicka din ansökan till career@neopost.se märkt ”Account Manager Neopost Digital” snarast möjligt och senast den 22 juni 2017. Vi kallar till intervjuer löpande.