"Supply Chain Visibility" Lösningar - Kontaktlös, bulk spårning av logistikenheter och produkter

Spårning av Logistikutrustning - Spårning av dina tillgångar, övervaka och bestämma status och position på din utrustning

RFID- system för avläsning - RFID portar och totem terminaler

RFID för Retail - RFID-lösningar för detaljhandelns supply chain

Mobil RFID – Använder mobila handenheter

 

RFID lösningar för att spåra tillgångar, produkter och hantera logistikflöden av varor

Neopost har genomfört flera såväl små som stora projekt inom RFID.

Oavsett om det handlar om att lokalisera, inventera eller övervaka produktflöden, så kan vi hjälpa er. Vi har kompetensen att avgöra vilken lösning som lämpar sig bäst för just er och har färdiga lösningar som kan konfigureras för er, men även kompetensen att genomföra helt kundanpassade RFID-projekt för att förbättra varuflöden, spårning, processer eller revolutionera lagerhantering på lagret eller i butiker.

RFID-tekniken spelar en avgörande roll när det gäller att optimera logistikprocesser genom att öka produktiviteten och avsevärt förbättra spårbarheten tack vare kontaktlös massavläsning. Alla i leveranskedjan kan vara berörda - tillverkare, logistiker och distributörer. Det kan vara processer som sker i fabriker, lagerlokaler, förvaringsutrymmen och genom hela leveransprocessen. Resultatet av våra projekt är effektivare processer med bättre kvalitet och säkerhet.

Baserat på våra expertkunskaper har vi valt att specialisera oss på RFID-lösningar för de företag som deltar i försörjningskedjans processer, såsom logistiker, transportörer och postföretag samt användare av dessa processer; såsom tillverkare, distributörer, etc. Kostnaderna för RFID-taggar har successivt minskat, vilket har gjort det allt lönsammare att använda RFID-teknologin.

Läs mer här

RFID Lösningar