Output Management Software

Automatisera kuverteringen: Säkerhet och tillförlitlighet

OMS-200 effektiviserar era utgående dokument, ger kontroll och intelligents till er Neopost kuverteringsmaskin. Tack vare den intelligenta läsningen kan man enkelt automatiskt sortera dokument matcha dokument för portobesparing samt lägga med en fripassagerare för merförsäljning eller allmän information som kunden ska ha.

Neopost OMS-200

DS-65 Kuverteringsmaskin

Snygg design, kompakt format och den låga ljudnivån gör att den kan stå i kontorsmiljö utan att störa. Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost vilket gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på startknappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.

 

Neopost DS-65i kan fås i fyra olika modeller, från en till tre automatiska stationer som täcker de flesta behov hos små och medelstora företag. Som standard finns även en handmatningsstation som matas manuellt. Alla matarstationerna har en laddkapacitet på 250 ark/kuvert. Även avläggningsenheten rymmer 250 stycken kuverterade kuvert. Med Neoposts mjukvara OMS kan ni automatisera dokumentsammanställningen och lägga till OMR- eller BCR tecken.

DS-65i kan då samkuvertera flersidiga fakturor och/eller bifoga andra dokument helt automatiskt. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren. DS-65i har en ”musselöppning”, vilket gör det mycket enkelt att komma åt i maskinen om något behöver åtgärdas.

DS-75 Kuverteringsmaskin

Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost och gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda kuvert, ark och bilagor, tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Varje jobb kan dessutom sparas i ett arbetsminne som håller reda på alla unika inställningar. Enklare kan det inte bli.

Den kan utrustas med OMR eller BCR (optisk läsning) för att samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren.

Alla matare har dubbelarkskontroll som automatiskt kontrollerar varje ark, det ger ökad säkerhet och garanterar att varje kuvert får ett korrekt innehåll. DS-75 har kapacitet och funktioner som klarar mycket högt ställda krav.