Förenkla kundkommunikationen

Output Management Software. Få full kontroll över förberedelser, förbättringar och distribution av affärsdokument via flera kanaler.

Idag verkar alla typer av företag och organisationer, stora som små, under konkurrens och ekonomiskt tryck för att förbättra kundrelationen men samtidigt sänka kostnaderna och förbättra effektiviteten. Med Neopost OMS-500 kan ni anta dessa utmaningar och snabbt producera en bättre, personifierad och säkrare kundkommunikation. Oavsett om er produktion sker på en eller flera produktionsanläggningar ger OMS-500 total kontroll över hela processen. Den är allt ni behöver för att skapa övertygande personliga dokument, och leverera dom till rätt person i rätt tid genom önskad kanal.

Ökad omsättning

Ökad omsättning

Automatisera arbetsflödet för kundkommunikation och möjliggöra för användare att enkelt hantera sin kundkommunikation, vilket ger mer tid att fokusera på ditt företag och dina kunder. Maximera effekten av varje kundkommunikationsstycke genom att lägga till personliga, riktade meddelanden för att öka försäljningen.
RISKREDUCERING

RISKREDUCERING

Säkra innehållet i dina dokument med hjälp av intelligenta inserter streckkoder. Ytterligare förbättra säkerheten för din kundkommunikation med integrerad Quadient adresskorrigeringsprogramvara tillsammans med AIMS integritetsprogramvara som ger fullständig dokumentspårning och revisionsspår. Styr dokumentberedningsprocessen för att se till att rätt dokument är skickas till rätt person.
KOSTNADSKONTROLL

KOSTNADSKONTROLL

Minska driftskostnaderna genom att automatisera processhanteringsprocessen. Integrated Quadient pre-sort-programvara optimerar postkostnaderna och du kan välja att skicka mail digitalt, vilket möjliggör ytterligare porto sparande och eliminerar förtryckt lager. Minska IT-kostnader och resurser med webbläsarbaserad teknik.
KUNDENGAGEMANG

KUNDENGAGEMANG

Få kunderna att känna sig speciella och bygga varaktiga relationer genom att skicka dem riktade, anpassade meddelanden eller bilagor som innehåller annonser, färg, bilder och logotyper. Med OMS-500s integrerade flerkanalsfunktioner får kunderna rätt dokument vid rätt tidpunkt genom leveranskanalen som de föredrar.

DS-64i är en robust kuverteringsmaskin som är k...

Låg volym

IS-280 Frankeringsmaskin
IS-280 Frankeringsmaskin

Framtagen för växande företag

Nu behöver du inte köa hos postombuden längre, inte försöka gissa rätt på portot & inte få slut på frimärken. Med Quadient IS-280 kan du fylla på din...

Läs Mer
iX-3 Series frankeringsmaskin

Frankeringsmaskin för snabb och effektiv posthantering

Frankeringsmaskinerna i iX-3 Series är en idealisk lösning för små företag som vill effektivisera hanteringen av utgående post och paket....

Läs Mer

Mellanvolym

iX-5 Series frankeringsmaskin
iX-5 Series frankeringsmaskin

Frankeringsmaskin för snabb och effektiv posthantering

Frankeringsmaskinerna i iX-5 Series är en idealisk l ö sning f ö r...

Läs Mer

Hög volym

iX-7 Series frankeringsmaskin
iX-7 Series frankeringsmaskin

Frankeringsmaskin för snabb och effektiv posthantering

Frankeringsmaskinerna i iX-7 Series är en idealisk l ö sning f ö r st...

Läs Mer

Med Mail4Business skickar ditt företag automati...