För effektivare kommunikation

En allt-i-ett lösning som inte kräver någon specifik teknikkompetens för att kunna skapa reklamkampanjer, nyhetsbrev, kundundersökningar, inbjudningar och mycket mera. Skapa kampanjer med hjälp av purl´s (personliga URL'er), QR koder, Sociala Medier mm.

De allra flesta personer är ofta online och söker information på nätet. Men för att ligga steget före som kommunikatör idag krävs det att man kommunicerar genom ett flertal kanaler. Cross Media lösningen från Neopost innehåller alla de funktioner som krävs för att upprätthålla en hög nivå med personligt utformade hemsidor samt nyhetsbrev för e-post, personliga URL'er, Sociala Medier, SMS-kommunikation och därtill matchande trycksaker.

När det är resultatet som räknas 

Cross media campaign dashboardMed flerkanalspublicering blir vägen till mätbar marknadsföring enklare. Marknadsföring både on- och offline har gång på gång visat sig vara ett effektivt sätt att bearbeta sin målgrupp. Cross Media gör enkelt text och bild unik (variabel). Genom en kombination av riktad e-post, personifierade hemsidor (PURL), trycksaker och SMS-kommunikation uppnås resultat med avsevärt ökad svarsfrekvens och därmed förstärkt försäljning. Dessutom bidrar flerkanalspublicering till att kunddatabaser hålls uppdaterade och att ny värdefull information om kunden enkelt samlas in.

Cross Media & Campaign Management