Lediga jobb

En karriär på Neopost erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom en internationell koncern. Våra breda kompetensområden, tillsammans med vår kulturella mångfald och engagemang för kvalitet, uppmuntrar alla våra medarbetare att ta initiativ för att nå framgång för hela företaget.Vi har ständigt behov av fler duktiga medarbetare inom områdena försäljning, marknadsföring, ekonomi, kundhantering och teknisk service & support.
Vi söker medarbetare med ambitiösa mål som genom sitt arbete och nytänkande kan föra oss vidare.
Vi har självständiga befattningar med spännande karriärmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter inom ett ledande internationellt företag.
Vi erbjuder dig att delta i ett internationellt upplärnings- och belöningsprogram som stöds av Neopostkoncernen.
Vår organisation i Sverige består av välkvalificerade medarbetare som tillsammans garanterar en trevlig arbetsmiljö.
 
 
Är du intresserad av att jobba hos oss skicka ditt CV och personliga brev till career@neopost.se
Om din profil matchar våra behov kontaktar vi dig för en intervju.
 

Vi söker nu två nya kollegor till vårat säljteam i Göteborg och Malmö

Key Account Manager / PFS / Graphic 
 
Är du en kundorienterad säljare som drivs av projektförsäljning?   
I rollen som Key Account Manager PFS får du möjligheten att utvecklas i en spännande verksamhet tillsammans med kollegor med vinnarinstinkt och djupa produktkunskaper. Du blir en del av en internationell koncern med stark lokal förankring och familjär kultur. Neopost har ett arbetssätt och en affärsmodell som skapar maximal affärsframgång i en börsnoterad koncern. 
I rollen som Key Account Manager PFS agerar du partner till våra kunder och erbjuder dem lösningar för grafisk efterbehandling. Vi samarbetar med och säljer produkter från premiumtillverkare såsom Hunkeler och Duplo m.fl.