Övervakar företagets flöde av inkommande paket, gods och viktig post

Tycker du att det är svårt och tidskrävande att hantera ökande mängder av inkommande leveranser av brev och paket till ditt företag varje dag? Händer det att paket försvinner?

Neopost TrackInside är framtagen för att du ska slippa just det.

Track Inside paketspårning övervakar företagets flöde av inkommande paket, post och övrigt gods. Med denna lösning kvalitetssäkrar man pakethanteringsprocessen och sätter spårbarhet på ankommet gods.

Track Inside levereras som en komplett, redo att använda lösning med både mjukvara, hårdvara och skräddarsydd konfiguration för optimal anpassning för ert företag. Tjänsten används för att hantera den interna processen med paket och viktig post. Det är mycket enkelt att komma igång med Track Inside och tjänsten ger full spårbarhet, från ankomst och mottagning av viktiga paket/post, hela vägen till den slutliga mottagaren.

 

Spåra och kontrollera interna flöden av olika tillgångar

Hitta vad du letar efter med en gång

Hitta vad du letar efter med en gång

TrackInside ger dig den översikt du behöver för att förenkla och hantera processer i din organisation, direkt från ditt skrivbord.
Spåra mer än bara paket

Spåra mer än bara paket

Registrera, spåra och hitta föremål som till exempel elektronisk utrustning, mjukvarulicenser, möbler, verktyg, kontorsmaterial och mycket annat
Molnbaserad eller fysisk installation

Molnbaserad eller fysisk installation

Finns som både molnbaserad eller fysisk installationslösning. TrackInside anpassas för dina behov och krav.
Skalbar lösning för att passa dina behov

Skalbar lösning för att passa dina behov

Framtagen att fungera för företag i alla storlekar. TrackInside passar till små företag såväl som till stora organisationer.

Packcity - Intelligenta paketskåp

Automatiserade paketskåp som säkert och bekvämt...