DUPLO DUSENSE

Med den kompakta Duplo DuSense Sensory Coater får du kvalitet på det digitala preg / mönster som du förväntar dig från en professionell Spot UV-utskrift.

Genom att använda Duplo sin erkända inmatningsteknik och Windows-baserad GUI, uppnår man minimal inkörningstid, den första arket kan säljas. Et 600dpi blekkskriverhode gör det möjligt att digitalisera många olika tryckta applikationer.Broschyrer, visitkort, hälsningskort, etiketter, postkort, inbjudningar, certifikat, möjligheterna är oändliga.

DuSense Sensory Coater

En Spot UV-utskrift ökar det färdiga resultatet till en helt ny nivå. Skaparen och den digitala artisten som väcker medvetenhet och engagerar sinnena oavsett vem som är mottagaren. Med DuSense Sensory Coater uppnår man en effekt som fram till nyligen var otillgänglig inom detta prissegment, för de flesta digitala tryckerier. Den användarvänliga Duplo DuSense Sensory Coater, med sin kompakta design, gör det möjligt för de flesta digitala tryckerier att erbjuda en mycket lönsam digital extra service till sina kunder.

Exempel

Högupplöst 600 dpi bläckstråleskrivare

Producera HD-bilder från PDF- eller TIFF-formatfiler med hjälp av gråskaliga bilder för att skapa texturerade, utskrifter med varierande densitet som sträcker sig från 20 till 80 mikrometer tjocklek, allt i bara ett pass. Denna teknik möjliggör kombinationen av tunga fasta material och fina detaljer i samma bild, samt smidiga kurvor och detaljer i vackra fina linjer, till 5-punkts teckensnitt.

Precision som standard Bildregistreringsmärke garanterar UV-justering

Två kameror och Duplo IRM (Image Register Mark) säkerställer justeringsprecision inom 0,2 mm noggrannhet längs hela längden på arket. Med automatisk layout och justering för varje ark, med alternativ som sträcker sig från XY bildskift till sträckning, snedställning (rotation) och vridning (förvrängning), särskilt efter laminering. Detta görs i realtid, så att operatören kan koncentrera sig på andra uppgifter.

Går i stora längder för att vara produktiv Stödjer maximal arkstorlek på 364 x 740mm

DuSense stödjer en arkstorlek på 364 x 740 mm, vilket gör den kompatibel med digitalt produktionspress "SRA3" -format, eller till och med en B2-ark i längdriktningen. Körs på 1080 x SRA3 / B3 ark / timme, vilket innebär att DuSense har funktionaliteten att köra 600 ark 250gsm, i 30 minuter utan operatörstillsyn.

Efterbehandling