Flexibel och användarvänlig

Med pekskärm i färg och svensk text är DS-75 suveränt enkel att hantera, antalet knappar på tangentbordet är reducerat till enbart start och stopp. 

Flexibilitet och användarvänlighet med lättläst pekskärm

Specifikationer

Hastighet

Upp till 3.600/timme

Jobbminne

25

PowerFold-vikning

Ja (upp till 10 ark, 80 g/m²)

Matningskapacitet

325 ark (80 g/m²) eller 725 ark i magasin

Vikningstyper

Brev, sicksack, enkel, dubbel, parallell, ingen vikning

Är din posthantering komplicerad? Varierar antalet sidor till era fakturor beroende på vilken kund det är? Varierar antalet sidor till era lönebesked? Vill du lägga till en extra bilaga baserat på specifika kriterier (ort, kundnummer m,m). Neopost föreslår lösningen OMS-200 i kombination våra kuverteringsmaskiner med optiskt läsning (från DS-63 till DS-200).

Idag verkar alla typer av företag och organisationer, stora som små, under konkurrens och ekonomiskt tryck för att förbättra kundrelationen men samtidigt sänka kostnaderna och förbättra effektiviteten. Med Neopost OMS-500 kan ni anta dessa utmaningar och snabbt producera en bättre, personifierad och säkrare kundkommunikation. Oavsett om er produktion sker på en eller flera produktionsanläggningar ger OMS-500 total kontroll över hela processen. Den är allt ni behöver för att skapa övertygande personliga dokument, och leverera dom till rätt person i rätt tid genom önskad kanal.