Intelligent och enkel dokumenthantering

DS-75i är en kompakt maskin med avancerade funktioner. Den kuverterar med en hastighet på upp till 3800 kuvert i timmen. Utöver den höga hastigheten har DS-75i automatisk dokumentkontroll och den patenterade Load'n'Go funktionen. Jämfört med andra modeller i samma segment, är det en nyhet att DS-75i kan kopplas till ditt nätverk och du kan med fördel använda dig av andra tjänster som hjälp och diagnostik på distans för att få hjälp om det skulle behövas. DS-75i har också en hög kapacitet tack vare sin vertikala och ergonomiska matare vilket ger en bättre tillgänglighet och hantering vid påfyllning av kuvert.

Därför ska du välja DS-75i

Produktivitet

Produktivitet

DS-75i är snabb, den har en hastighet på upp till 3800 kuvert i timmen tack vare sin vertikala och ergonomiska matare. Den kan hantera nästintill alla storlekar på bilagor – A4, A5, broschyrer, vykort eller kuvert. DS-75i är lätt att använda tack vare sin enkla pekskärm i färg och den unika Load ´N Go funktionen som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost. Funktionen gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.
Processhantering

Processhantering

Du kan lita på att rätt brev kommer till rätt mottagare. Att hantera utskick med olika antal bilagor och dokument till mottagarna är inga problem. Gruppera dina utskick och anpassa innehållet. Intelligenta funktioner såsom CIS scanner ser till att rätt information hamnar i rätt kuvert till rätt mottagare. Idealiskt för brev med känsligt innehåll.
Kommunikation

Kommunikation

Neopost DS-75i viker ditt brevinnehåll och ser till att mottagaradressen hamnar på rätt ställe vilket ger ett professionellt intryck hos mottagaren. Alla dokument samlas först ihop, viks sedan tillsammans vilket gör att mottagaren läser dem i rätt ordning. DS75i har kan packa upp till 10 olika ark i samma kuvert. Öka försäljningen genom att kunna skicka ut egen marknadsföring som eget utskick eller som anpassade bilagor i ordinarie post.
Kostnadsbesparing

Kostnadsbesparing

Genom att automatisera kuverteringsprocessen frigörs resurser som kan utföra andra arbetsuppgifter vilket sparar både tid och pengar.

With Neopost, we have greatly benefited by saving the amount of time required to process volumes of outgoing mail. This has undoubtedly had a positive impact on our mailroom operations and created greater efficiency within the organisation.

Specifikationer

Kapacitet

Hastighet:  Upp till 3800 kuvert/timme

PowerFold-vikning: Ja (upp till 10 ark, 80 g/m²)

Arbetsminne: Upp till 50 programmerbara jobb

Matningskapacitet: 325 ark (80 g/m²) eller 725 dokument (80 g/m²) i magasin

Vikningstyper: Brev, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Mått

Längd x Höjd x Djup: 1300 x 725 x 454 (mm)

Vikt: 75 kg

Är din posthantering komplicerad? Varierar antalet sidor till era fakturor beroende på vilken kund det är? Varierar antalet sidor till era lönebesked? Vill du lägga till en extra bilaga baserat på specifika kriterier (ort, kundnummer m,m). Neopost föreslår lösningen OMS-200 i kombination våra kuverteringsmaskiner med optiskt läsning (från DS-63 till DS-200).